У дівчат з "А.Р.М.І.Ї." оральна зона з тюнінгом

28 травня 2008, 12:02

Нещодавно дівчата з колективу "А.Р.М.І.Я." в одній з телепередач зустрілися зі скандальним російським стилістом Сергієм Звєрєвим.

Переглянувши кілька кліпів герл-бенду, зокрема "Ми зробили це" та "Викликаю на бій", стиліст зробив низку гострих зауважень щодо вигляду дівчат.

"Продюсер вибирав з усіх боків. Оральна зона у них із тюнінгом. От що значить артистки! І взагалі, це відео потрібно дивитися вночі. Які сіські!", - заявив Звєрєв.

А коли пішли перші кадри відео "Викликаю на бій", де дівчата дефілюють у сукнях від Сергія Єрмакова, стиліст знову підколов учасниць гурту.


На блондинці Ірі та рудій Насті такі ж сукні, як на були колись на Вінницькій і Мейхер, а чорну з рожевим сукню колись вдягала Світлана Вольнова

"Ці сукні були в кліпі в гурту "Шпильки"! Мій стиліст тоді взяв у Єрмакова кілька суконь. Це значить, що "А.Р.М.І.Я." носить одні труси зі "Шпильками", - кепкував Звєрєв.

Проте дівчата з "А.Р.М.І.Ї" на цю заяву відреагували спокійно.

На Оксані, яка стоїть посередині, так сама сукня, що була помічена на "Шпильках"

"Модельєр Сергій Єрмаков змусив нас зняти свої улюблені костюми adidas. У його сукнях ми показали свою жіночність. Цим же керувалися, напевно, й інші артистки", - відповіла руда Настя Снадна.

Дівчина зізналася, що вже помічала у "своїй" сукні Надю Мейхер, а у сукні Іри Степанової - Олену Вінницьку.

За матеріалами прес-служби Mamamusic

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів