Білан розповів про повну х...ню

10 червня 2008, 10:26

Розмови про продажність перемоги на "Євробаченні-2008" настільки дістали переможця конкурсу Діму Білана, що він не витримав і привселюдно матюкнувся, пише life.ru.

"Розмови про те, що моя перемога незаслужена, куплена, - це повна х...ня, чесне слово", - заявив співак.

При цьому Білан зауважив, що "при батьках ніколи в житті не матюкався, а зараз зробив це навмисно".


"Якщо б ви бачили нас у той момент, коли ми спалювали себе заради того, щоб взяти і зламати історію, щоб довести, що перемога росіян на "Євробаченні" можлива.! Ви б зрозуміли, яка це ницість - казати, що наша перемога куплена. Це моторошно, огидно", - вів далі Діма.

На питання про те, як співак ставиться до ідеї поставити йому пам'ятник, назвати його ім'ям вулицю й іншими способам увічнити його, Білан відповів:

"У глибині душі я не хочу нікому бути зобов'язаним, а пам'ятник - це зобов'язання. А я живу не тільки для себе і близьких, але й для країни. Чесно, у нас цього року відбулася революція у шоу-бізнесі, у поп-музиці".

"У нас прийнято в Росії не радіти чужим успіхам, а навпаки. Але я щасливий, що живу в таких жорстких умовах", - додав він.

"Я не хочу пам'ятників, я не хочу вулиці, школи мистецтв теж не хочу, тому що мені ще самому потрібно багато чому вчитися. Школа мистецтв мого імені - це, напевно, буде потім, років через 15", - зауважив Білан.

Фото www.reuters.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів