Зять Тимошенко: "Женю скинули з мотоцикла, а мене скрутили"

23 червня 2008, 19:37

Історія з затриманням доньки Юлії Тимошенко та її зятя набуває нових обертів. Скандал у розпалі і кожна сторона наввипередки намагається розповісти свою версію інциденту.

Не став мовчати і сам чи то зачинатель бійки, чи то жертва української міліції, Шон Карр.

Він вважає, що під час інциденту на пляжі Ланжерон в Одесі правоохоронці перевищили свої повноваження, а ще просить не надавати цьому випадку політичного забарвлення.

Він розповів, що разом зі своєю дружиною Женею перебував в Одесі, де вони мешкали у готелі "Немо" на території міського пляжу Ланжерон.


"Увечері 20 червня ми з дружиною на мотоциклі поверталися з міста до готелю разом з моїми товаришами-байкерами. Вони безперешкодно проїхали на територію пляжу під аркою, а я, оскільки мій мотоцикл завеликий для подібного маневру, під'їхав до шлагбауму і попросив охоронців пропустити нас, пояснивши, що ми мешкаємо в цьому готелі", - каже Шон, повідомляє УНІАН.

"В мене не було жодних сумнівів щодо адекватності моїх дій, оскільки по-перше, саме в цей момент повз відкритий шлагбаум проїжджав автобус, а по-друге, напередодні я кілька разів безперешкодно проїжджав до готелю поряд з шлагбаумом, навіть пошкодив мотоцикл. До того ж, жодного попереджувального знаку про заборону руху там не було", - розповів Шон.

Цікаво, які "розборки" влаштує Тимошенко своїм "дітям" вдома...

Далі, за його словами, "охоронці, нічим не мотивуючи свого рішення, досить грубо відмовилися підняти шлагбаум, розмовляли зухвало, образливо і агресивно та не назвали себе".

"Після того, як моя дружина зробила їм зауваження за грубість, один з них підійшов до мотоцикла і скинув Євгенію на землю та скрутив їй руки за спиною. Звісно, що за таких обставин я не міг діяти інакше як стати на захист своєї дружини. Після цього охоронці накинулися на мене, викрутили руки і одягли на ручники. Одну руку викрутили так, що було травмовано плечовий суглоб. Трохи згодом наручники зняли, але ми з Євгенією за власною ініціативою вирушили до міліції, щоб написати заяву про те, що сталося", - каже зять Тимошенко.

Фото Дмитра Амідова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів