"Міс Світу 2008" пройде в Україні, але пізніше

14 серпня 2008, 18:34
Фінал конкурсу "Міс Світу 2008" не переносять з України , а лише відстрочують - він пройде у Києві на початку листопада.

По це у четвер повідомив почесний президент Національного комітету "Міс Україна" Сергій Матяш, пише "ЛІГАБізнесІнформ".

За його словами, власниця "Міс Світу" Джулія Морлі розіслала офіційний лист усім країнам-учасницям конкурсу, у якому повідомляє про призупинення процесу підготовки до "Міс Світу-2008".

"Річ не у країні, а в термінах. З України конкурс не збираються переносити. У своєму листі Джулія Морлі говорить, що у зв'язку з воєнними діями на території Грузії і Росії вона зупиняє підготовку до конкурсу і скасовує дату проведення його фіналу. І ні слова, що конкурс пройде не в Україні", - сказав Матяш.

Він також розповів, що до Морлі звернулися країни-учасниці конкурсу, стурбовані конфліктом Росії і Грузії.


"Джулія по телефону з Пекіна мені пояснила, що країнам, які знаходяться на інших континентах, здається, що воєнні дії відбуваються занадто близько до України", - пояснив він.

"Але переносити конкурс з нашої країни поки ніхто не збирається. Морлі просила мене з'ясувати, чи зможуть готелі і зали прийняти гостей "Міс Світу" у перший тиждень листопаду. І можу заявити: Україна готова прийняти "Міс Світу 2008". Зараз ми чекаємо повідомлень від Джулії Морли", - додав Матяш.

Водночас почесний президент конкурсу "Міс Україна" зауважив, що труднощі можуть виникнути у британської телевізійної команди "Міс Світу". Її графік розписано на півроку наперед.

Окрім того проблематичним виглядає перенесення трансляції конкурсу, адже Джулія Морлі вже домовилася про пряму трансляцію "Міс Світу" у 181 країні.

Нагадаємо, що на конкурс краси "Міс Світу-2008" в Україну приїде рекордна кількість учасниць - 150.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів