Заступник Черновецького ховав президента "Міс Світу" від журналістів?

25 липня 2008, 12:44

23-го липня відбулася зустріч заступника мера Києва Віталія Журавського з президентом конкурсу "Міс Світу" Джулією Морлі, однак журналісти, за винятком ТРК "Київ", її відвідати не змогли, пише "ЛІГА.net".

Так, 23-го липня Київська міськдержадміністрація проанонсувала зустріч Журавського з Морлі. Зустріч мала відбутися того же дня.

Однак трохи пізніше у прес-службі КМДА заявили, що зустріч переноситься на невизначений термін, пише видання.

Водночас 24-го липня, прес-служба КМДА повідомила, що зустріч Журавського і Морлі відбулася, як і було заплановано - 23-го липня.


Президент "Міс Світу" Джулія Морлі (праворуч) у Київ приїхала, але журналістам з нею поспілкуватися не дали

В результаті - захід пройшов у порожньому залі без присутності журналістів. Єдині, хто був у курсі справ - представники ТРК "Київ".

У ході зустрічі Журавський, чия племінниця Іра стала переможницею конкурсу "Міс Україна 2008", підтвердив, що фінальна частина "Міс Світу" відбудеться 4-го жовтня у київському Палаці "Україна".

За його словами, цією осінню Київ буде приймати представників 150 країн світу, А шоу буде дивитися понад 2,5 мільярди. людей в усьому світі.

У свою чергу президент "Міс Світу" Джулія Морлі підкреслила, що головним чином успіх проведення конкурсу в Києві буде гарантувати привітність киян, їхнє уміння створити справжню родинну атмосферу.

Заступник Черновецького Журавський (ліворуч) - один у полі воїн

"Для нас важливо показати усьому світу колорит України, гостинно прийняти представників усіх країн і продемонструвати їм дружню і злагоджену роботу єдиної команди конкурсанток, організаторів конкурсу і киян. Адже ті туристи, що прибудуть в Україну на конкурс, зроблять вагомий внесок в економічний розвиток країни", - сказала Морлі.

Морлі також додала, що вже за кілька днів зможе повідомити, у якому саме готелі зупиняться конкурсантки і якою буде їхня програма у Києві.

Фото з сайту "ЛІГА.net"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів