У Києва знову забирають фінал "Міс Світу"

19 серпня 2008, 10:41

У зв'язку з військовим конфліктом між Грузією та Росією час та місце проведення фіналу конкурсу "Міс Світу 2008" будуть змінені.

Про це сказав заступник мера Києва Леоніда Черновецького Віталій Журавський, повідомляє прес-служба КМДА.

"Враховуючи обставини, які жодним чином не залежать від організаторів конкурсу "Міс Світу", останні вимушені були прийняти рішення про перенесення строків проведення заключного етапу конкурсу. Крім того, наразі розглядається можливість проведення фіналу в іншій країні", - каже Журавський.

"Такі рішення були прийняті виключно задля безпеки конкурсанток та усіх учасників, задіяних в організації "Міс Світу", - додає він.


За його словами, найімовірніше це буде якась країна чи екзотичні острови з теплими погодними умовами, щоб учасниці почувалися комфортно на всіх етапах конкурсу.

"Але у будь-якому випадку фінал конкурсу "Міс Світу 2008" відбудеться до кінця поточного року", - запевнив Віталій Журавський.

Як раніше писав ТаблоID, конкурс "Міс Світу 2008" мав відбутися 4-го жовтня 2008 року у Києві, у палаці Україна.

Проте 14-го серпня з‘явилася інформація, що фінал конкурсу перенесено, а його організатори розглядають інші країни, де можна було б його провести.

Щоправда, того ж дня почесний президент Національного комітету "Міс Україна" Сергій Матяш відзначив, що фінал конкурсу "Міс Світу 2008" не переносять з України, а лише відстрочують. А конкурс пройде у Києві, просто на початку листопада.

Фото "Дзеркала тижня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів