Віталіна Ющенко покаже свій пупок Мілану

16 вересня 2008, 13:16
Донька президента Віталіна Ющенко демонструватиме одяг українського дизайнера Айни Гасе.

Дефіле доньки Віктора Андрійовича пройде у суботу в рамках Міланського тижня моди, пише газета "Сегодня". Зазначається також, що у Мілані Гасе покаже свою колекцію весна-літо-2009.

"Так, справді, Віталіна буде у ролі моделі на показі у Мілані. Вона активно готується до цієї події", - розповіла газеті подруга Віталіни продюсер Олена Мозгова.

Віталіна Ющенко пішла у моду 

Помічниця Віталіни Ющенко Олександра також підтвердила майбутній показ доньки президента. За її словами, старанно худнути до цього 27-річній Віталіні Ющенко не потрібно, у неї і так з вагою все нормально.

Щоправда, вбрання, яке буде демонструвати Віталіна Ющенко, показувати поки в ательє Айни Гасе відмовилися. Та, судячи з усього, це будуть легкі літні сукні.

Айна Гасе відома як модельєр, що обшиває прем'єр-міністра Юлію Тимошенко, а також її доньку Євгенію Карр.

Раніше Віталіна Ющенко говорила, що дуже хоче спробувати себе й у ролі дизайнера. За її словами, вона вже давно пробує малювати ескізи одягу, причому не дотримується якогось стилю і малює залежно від настрою. Можливо, участь у показі - крок до власного будинку моди, вважає газета.

Віталіна покаже свій пупок Мілану 

На подіум старша донька Віктора Ющенка вийде не вперше: на "Українському тижні моди" вона продемонструвала короткі шорти, топ і високі чоботи на підборах від молодого українського дизайнера Олесі Теліженко.

Як повідомляв ТаблоID, цього місяця Віталіна з‘явилася га сторінках російської версії відомого модного журналу "Vogue".

Фото "Сегодня"

IDEALMEDIA