Завдяки комікам Пейлін знає, яка Саркозі у ліжку

3 листопада 2008, 16:33
Доки кандидата у віце-президенти США від республіканців Сару Пейлін розігрував у телефонному режимі популярний у Канаді дует "Masked Avengers", вона встигла поговорити із лже-президентом Франції Ніколя Саркозі багато про що, пише " ВВС ".

Протягом усієї розмови Пейлін високо відгукувалася про найрізноманітніші аспекти особистості Саркозі та згадала його дружину Карлу Брюні, модель і співачку.

"Знаєте, я чекаю не дочекаюся можливості попрацювати з вами і можливості особисто познайомитися з вами і вашою красунею-дружиною. Господи, ви так зарядили енергією свою країну за допомогою своєї чудесної родини!" - захоплено казала Пейлін.

Комік Одетт, говорячи по телефону від імені французького президента, заявив, що Карла "така гаряча у ліжку".

Він також повідомив, що Брюні написала для Сари пісню про водопровідника Джо під назвою "Du rouge à lèvres sur une cochonne" (у перекладі з французької - "Помада на свині").


Цей поворот бесіди стосувався заяви кандидата на Білий дім від демократів Барака Обами, який назвав "помадою на свині" заклик МакКейна до змін у Вашингтоні. І сталося це всього лише через кілька днів після жарту Пейлін на з'їзді республіканців.

Потім штаб МакКейн-Пейлін обнародував рекламний ролик, у якому Обама нібито називає Пейлін свинею.

Від питань косметики для тварин Одетт перейшов до водопровідника Джо. Він запитав, чи не є ця людина чоловіком Сари Пейлін. А потім додав: "У нас у Франції є еквівалент водопровідника Джо. Його кличуть Марсель, це такий мужик з бородою під пахвою".

Водопровідник Джо - реальна людина зі штату Огайо. Він прославився після того, як Джон МакКейн став наводити його у приклад, говорячи про те, як постраждає середній американець, якщо Обама реалізує свої плани в області оподатковування.

Крім того, Одетт сказав губернаторові Аляски, що дуже любить "документальний фільм" про неї. При цьому він згадав порнографічну стрічку, зняту засновником журналу "Hustler" Ларрі Флінтом, у якій знялася жінка, схожа на Сару Пейлін.

"О, відмінно, дякую, так", - відповіла вона.

І тільки після цього жартівник відкрив Пейлін очі на те, що відбувається, назвавши своє справжнє ім'я та радіостанцію, на якій працює.

"О, то нас розіграли?" - запитала Сара перед тим, як передати слухавку помічникові, який і завершив розмову.

Правда, Марк-Антуан Одетт незабаром висловив щось на кшталт каяття з приводу вчиненого. "Сподіваюся, ми не одержимо квиток в один кінець у Гуантанамо", - сказав він.

"Я хотів подивитися, який її інтелектуальний рівень. Ви ж самі бачите, що, ну, не дуже", - розповів в інтерв'ю канадській пресі Одетт. За його словами, він витратив 5 днів на організацію цього телефонного дзвоника, повідомляє "The Guardian".

Представник виборчого штабу демократів Роберт Гіббс так прокоментував звістку про розіграш суперниці: "Добре, що ми перевіряємо наші дзвінки перед тим, як передати телефон Бараку Обамі".

Фото "ВВС" та фото bittenandbound.com

Читайте також: "Сарі Пейлін підклали свиню у вигляді Ніколя Саркозі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів