Скандал: Бадоєв не схотів бути пішаком і покинув "Фабрику"

10 листопада 2008, 19:17

Після скандалу в прямому ефірі української "Фабрики зірок-2" її режисер-постановник Алан Бадоєв пішов з шоу назавжди.

Про це Бадоєв розповів ТаблоIDу в телефонній розмові.

У понеділок в журналістських колах з'явилася інформація, що постановник яскравих номерів для майже всіх шоу "Фабрики зірок-2" Алан Бадоєв покинув його, розірвавши контракт.

"Головна причина - це те, що я, на жаль, не беру участь й не вмію брати участі в інтригах. Я як режисер створюю шоу. Для цього й був запрошений на "Фабрику", - розповів Бадоєв, коментуючи свій вихід з гри за три тижні до завершення проекту.


За словами Бадоєва, він, звісно, підписував контракт з продюсерами шоу "Star Media". Але контракт був анульований по факту порушення декількох пунктів зі сторони того ж таки "Star Media".

Бадоєв більше не буде ставити номери "фабрикантам"

"Перший пункт - вони влізли в режисуру. Другий пункт - завдали шкоди моєму імені", - пояснив Алан.

"У щоденниках шоу учасників змусили говорити про мене недобре. Їм просто диктували редактори, що їм говорити. "Фабриканти" потім телефонували мені, вибачалися", - додав Бадоєв.

За словами кліпмейкера, він не повернеться до шоу. Але й надалі буде підтримувати й Могилевську, й "фабрикантів". Також режисер додав, що йому дуже боляче, що сталася така ситуація.

"Я ніколи не стаю пішаком у чиїхось руках!", - наостанок заявив він.

Нагадаємо також, що минулої суботи на звітному концерті Бадоєв та співачка й за сумісництвом музичний продюсер шоу Наталя Могилевська виступили на захист одного з фабрикантів, Максима Барських.

Останній опинився на лаві запасних через погану поведінку. У суботу йому було заборонено навіть виходити на сцену. Таке покарання для хлопця вигадала сама Могилевська.

Проте Макс не склав руки й протягом тижня репетирував свій номер. Ближче до кінця прямого ефіру фабриканти знайшли момент й попросили викладачів "Фабрики" пробачити свого товариша та дозволити йому виступити.

Могилевська як голова складу викладачів пробачила Барських і дала добро. Однак журі сказало категоричне "ні" його виступу. Засмучений таким розвитком подій на сцену вибіг Бадоєв. Він став на захист Макса.

Саме через Макса Барських розгорівся конфлікт

"Я просто захищав права дитини", - сказав Бадоєв ТаблоIDу, коментуючи суботню конфронтацію.

Водночас один з членів журі, директор "Русского радио Украина" Сергій Кузін назвав це "дешевим прийомом".

"Навіть якщо на сцену вийдуть всі кліпмейкери країни, ми все одно не змінимо свого рішення", - категорично заявив він у прямому ефірі.

А коли на сцену до Бадоєва піднялася й Могилевська, ведучий шоу Дмитро Шепєлєв майже одразу оголосив рекламу.

Поки йшла реклама, всі присутні у знімальному павільйоні спостерігали за тим, як Наталка голосно сперечалася з продюсером "Star Media" Олексієм Гончаренком. За декілька хвилин вони пішли до гримерки продовжувати гучну розмову.

А після реклами Могилевська не повернулася. За словами очевидців, її бачили всю у сльозах, коли вона від'їжджала від павільйону.

Фото "Screen Media" та з фан-сайту Макса Барських

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів