Кіану Рівз не зраджує черевикам-талісманам

5 грудня 2008, 11:01

Голлівудський актор Кіану Рівз шість років поспіль носить одні й ті ж самі черевик від прокльонів.

Так, під час свого нещодавнього приїзду до Москви, актор не зрадив цій традиції. Рівз крокував вулицями російської столиці у тих самих стареньких замшевих черевиках бежевого кольору, пише "Life.ru".

Кіану у своїх щасливих черевиках під час приїзду до Москви

Ці щасливі черевики з'явилися у Кіану в 2004-му році. Тоді на зйомках фільму "Матриця" актор запросив на знімальний майданчик шамана, щоб той провів древній містичний тібетський обряд для вигнання злих духів.

Після колективного виспівування мантр буддиський чернець написав заклинання на рисовому папері і спалив неї на ритуальному багатті.


Відтоді Рівз зробив своїм талісманом пару черевиків, у яких був присутній на обряді.

Жовтень 2006-го року, Лос-Анджелес. Рівз у тих самих черевиках

Адже Кіану переконаний у тому, що колись став жертвою прокляття.

"Зрозуміло, я допускаю, що моя версія - усього лише плід моєї фантазії", - зізнався актор.

"Але якщо я і моєю близькі і справді стали жертвою прокльону, те чому б не спробувати повернути час назад і ще раз не зустрітися зі злим духом на екрані? Можливо, це змінить хід моєї долі?", - ділиться Рівз.

Листопад 2008-го. Актор крокує в улюбленному взутті по Парижу.

Нагадаємо, до зйомок у "Матриці" актор втратив своїх найближчих людей. Так, у 2001-му році у автокатастрофі загинула його кохана Дженіфер Сайм.

За рік до того при народженні померла їх дитина. А у 2003-го від лейкемії пішла з життя рідна сестра актора Кім.

Сам же актор, за кілька місяців до початку зйомок "Матриці" потрапив у аварію на мотоциклі. Тоді Рівз пробив селезінку, зламав кілька ребер, отримав струс мозку.

До речі, на зйомках фільму "Костянтин" Кіану ледь не позбавився щасливої пари. У зношених черевиків відпала підошва. Однак актор не відправив їх у смітник, а заклеїв скотчем і продовжив носити.

Фото "Life.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів