На худу Доліну запав Басков, а Пугачовій не вистачило місця

27 січня 2009, 10:41

На святкуванні дня народження російського дизайнера Бориса Краснова співак Микола Басков не відходив від заміжньої Лариси Доліної, а Пугачова була не в гуморі.

Днями московський бомонд святкував 48-річчя Бориса Краснова. Однак героєм вечора став не іменинник, а дві парочки - Доліна і Басков та Пугачова і Галкін, пише "Московский комсомолец".

Доліна знову схудла

Так, Лариса Доліна у черговий раз схудла. Цього не міг не помітити присутній на вечірці любитель жінок - Микола Басков.

Тенор активно упадав весь вечір за співачкою. Коля цілував ручки Доліній, шепотів ніжності на вушко та запрошував артистку на кожний повільний танок.


Після того, як парочка натанцювалася, Басков підхопив Ларису Олександрівну на руки та відніс до столику. Там артисти випили на брудершафт.

"Ми з Ларисою близькі люди. Вона віддана своєму чоловіку. А якщо б і зраджувала, то лише зі мною", - самовпевнено заявив Коля журналістам "Life.ru".

А от ще одній зірковій парі було не так весело на вечірці. Алла Пугачова та її вірний супутник Максим Галкін приїхали на день народження Краснова останніми.

Однак Примадонну чекав неприємний сюрприз - для неї не залишилося вільного столика.

Цю проблему взявся вирішувати іменник. Він підсадив співачку та Галкіна до дизайнера Валентина Юдашкіна.

Та за словами присутніх, настрій у Пугачової так і залишився поганим.

Пугачова була не в гуморі

Не стало втіхою для Алли Борисівни навіть холодна горілка, з пляшкою якої біля неї весь час стояла офіціантка. Примадонна відмовилася від випивки та їжі.

У той час як вечірка була у самому розпалі Пугачова з Галкіним поїхали додому.

Фото "Московский комсомолец" та "Life.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів