Неллі Уварова зі сцени потрапила до лікарні

6 лютого 2009, 15:12
Знаменита "Катя Пушкарьова", вона ж актриса Неллі Уварова потрапила до лікарні прямо з театру, де у той час йшла вистава за участю артистки, пише "Life.ru" .

Уварова раптово стало погано, коли вона піднімалася на сцену після антракту. 28-річна актриса зблідла і на очах у колег знепритомніла і впала на підлогу.

Перелякані співробітники театру схопили Неллі та посадили у крісло. Поки актрису приводили до тями за допомогою нашатирного спирту та води, до театру вже мчала машина "швидкої допомоги".

"Вона була біла, як крейда. І справа навіть не у гримі, хоча для цієї вистави він й був специфічним! Ми поміряли пульс, тиск, зняли кардіограму і вжахнулися. У неї була дуже сильна гіпертонічна криза", - розповів лікар, який приїхав на виклик.

Неллі Уварова залишала клініку в супроводі друга

До речі, за словами медика, у молодому віці таке захворювання зустрічається дуже рідко.


"Можливо, це трапилося через погоду, а можливо, позначився напружений графік роботи", - пояснюють напад Уварової лікарі.

У лікарні артистка провела близько години. Після чого Неллі поїхала додому. Та медики радять зірці "Не родись вродливою" проти курс лікування та вберегтися від навантажень на роботі.

Фото "Life.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів