Принц Гаррі став хірургом і підкорив Наталі Імбрулію

24 лютого 2009, 13:31

У онука королеви Єлизавети II принца Гаррі з'явилася "нова найкраща подружка". Нею стала 34-річна австралійська співачка Наталі Імбрулія, пише "The Daily Mail".

За словами друзів спадкоємця британського престолу, стосунки між Гаррі та Наталі дуже теплі і стрімко розвиваються.

Почалося все з того, що принц став почесним гостем костюмованого балу на честь 34-річчя Імбрулії. Артистка святкувала своє день народження два тижні тому у розташованих на даху лондонських садах "Kensington Roof Gardens".

Гаррі вирішив дотриматися дрес-коду і прийшов на свято у костюмі хірурга.


До речі, того вечора він залишився без уваги папарацці, які просто не помітили за одягом медичного працівника принца.

Однак не зважаючи на відсутність фото Гаррі-"хірурга", журналістам вдалося довідатися, чим хлопець займався на дні народженні співачки. Виявляється, принц всю ніч розпивав коктейлі та розмовляв з Імбрулією.

Принц Гаррі та Наталі Імбрулія почали тісно спілкуватися

Друзі сина покійної принцеси Діани розповідають, що після вечірки Гаррі та Наталі почали регулярно обмінюватися текстовими повідомленнями.

Навіть 10-річна різниця у віці не заважає розвиватися стосункам новоспеченої пари.

Та, на думку одного з друзів Імбрулії, 24-річний принц Гаррі не належить до того типу чоловіків, які подобаються співачці.

"Їй дуже добре з Гаррі, але не думаю, що він її типу. Їй більше подобаються рок-зірки, а не школярі", - розповів знайомий Наталі.

Щоправда, інші друзі артистки запевняють, що Імбрулія вважає принца "сексуальним і чарівним".

Нагадаємо, на початку цього року Гаррі розійшовся зі своєю нареченою Челсі Дейві. Екс-закохані були разом цілих три роки.

Що ж стосується Наталі Імбрулії, то вона теж вільна для нових стосунків, оскільки минулого року розлучилася з чоловіком - музикантом гурту "Silverchair" Деніелом Джонсом.

Фото "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів