Підопічна Мозгової вже хоче на "Євробачення" від Росії

5 березня 2009, 16:39

Скандальна учасниця українського Нацвідбору на "Євробачення-2009" Анастасія Приходько зібралася їхати на пісенний конкурс як не від України, то від Росії.

Про це у четвер повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні Анастасію Приходько з піснею "Мама" рішенням професійного журі російського відбіркового конкурсу включено до складу фіналістів", - повідомили у Дирекції громадських зв'язків Першого каналу - організатора "Євробачення-2009".

Там пояснили, що з такою ініціативою виступив один із членів журі.


"Пісню прослухали всі члени комісії і підтримали пропозицію, оцінивши цю композицію дуже високо", - розповіли в Дирекції.

На телеканалі також відзначили, що Приходько - переможниця російської "Фабрики зірок - 7", брала участь у відбірковому турі "Євробачення" в Україні.

"Але навколо українського відбору склалася не одна скандальна ситуація, про що багаторазово писала місцева преса. Журналісти обвинувачували членів журі в ангажованості і спробах приховати реальні результати голосування. У зв'язку з цим Приходько прийняла рішення не продовжувати участь в українському відбірковому конкурсі", - пояснив представник Першого каналу.

Тепер у російському відбірковому конкурсі "Євробачення-2009" вже 16 учасників.

Нагадаємо раніше Приходько взяла участь у національному відборі на конкурс від України. Щоправда, як повідомлялося, під час відбору вона порушила деякі вимоги.

Зокрема, її пісня "За тебе знов" тривала на 40 секунд довше, ніж дозволено. Крім того, попри умови, ця пісня раніше вже звучала на ювілейному вечорі Валерія Меладзе та була випущена на одній з музичних збірок.

Після цього продюсер Приходько, подруга президентської дочки Віталіни Ющенко додала, що якщо Національна телекомпанія України відмовиться анулювати результати півфіналу, то продюсери позиватимуться до суду.

Фото www.newsmusic.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів