Лободі дали номер на "Євробаченні-2009"

16 березня 2009, 20:50

У понеділок відбулося жеребкування "Євробачення-2009", на якому розподілили номери під якими виконавці виступатимуть у півфіналах та фіналі, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Так, цьогорічна представниця від України барабанщиця Світлана Лобода отримала номер 17. Саме під таким номером екс-"ВІА-Гра" змагатиметься у другому півфіналі пісенного конкурсу.

Представниця від Росії - відома за скандалом українського Нацвідбору Анастасія Приходько виступатиме у фіналі під номером 10.

Всього ж у Москві змагатимуться представники з 42-х країн. Автоматично до фіналу "Євробачення" потрапили лише п'ять країн: Росія, Німеччина, Великобританія, Франція та Іспанія.


Лобода отримала 17-й номер

Крім представників вищеназваних країн за перше місце змагатимуться ще 20: до фіналу потрапить по 10 країн з кожного з двох півфіналів.

Так, суперниками Лободи у півфіналі стануть виконавці з Хорватії, Ірландії, Латвії, Сербії, Польщі, Норвегії, Кіпру, словаків, Данії, Словенії, Угорщини, Азербайджану, Греції, Литви, Молдови, Албанії, Естонії та Голландії.

У першому ж півфіналі за місце у фіналі боротимуться Чорногорія, Чехія, Бельгія, Білорусь, Швеція, Вірменія, Андорра, Швейцарія, терція, Ізраїль, Болгарія, Ісландія, Македонія, Румунія, Фінляндія, Португалія, Мальта, Боснія і Герцеговина.

Фото з сайту Світлани Лободи

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів