Росіяни назвали Брежнєву кращою, а Малахов лизався з Корольовою. ФОТО

20 березня 2009, 11:58

Днями у Москві провели премію "World Fashion Awards 2008", де відзначали найстильніших представників шоу-бізнесу, пише "Комсомольская правда".

Тож за підсумками, іконою російського бомонду було визнано співака Діму Білана, а "самою стильною співачкою" стала екс-"ВІА-Гра" Вєра Брежнєва.

Білявка прийшла за своєю нагородою у чорному плащі-сукні й заявила, що не вважає себе модною.

Вера Брежнева стала "найстильнішою співачкою" російського шоу-бізнесу

"Взагалі я не вважаю себе модною, скоріше в мене є стиль. Дорогий одяг не дає гарантії, що ти будеш виглядати чудово. У мене в гардеробі є і трендові, й дешеві речі", - сказала Вєра.


Під час нагородження не обійшлося й без цікавих моментів. Зокрема, неабияк повеселили глядачів телеведучий Андрій Малахов та співачка Наташа Корольова.

Так, кохана Тарзана вручала нагороду Малахову, якого визнали "найстильнішом телеведучом". Але замість того, щоб просто поцілуватися у щічку, зірки злилися у пристрасному поцілунку.

Солодкий поцілунок Малахова і Корольової

"Це краще, ніж з Тіною Канделакі", - заявив Андрій, щойно відірвався від вуст Корольової.

Наташа після поцілунку облизувалася

Нагадаємо, Малахов не єдиний, хто полюбляє цілувати заміжніх знаменитостей в засос. Так, ще одним цілувальником є Микола Басков. Тенор на одній з музичних премій спробував на смак губи Ксюші Собчак та вкусив за груди Анну Семенович.

Фото "Life.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів