Малахов розповів, як Янукович посилає усіх триповерховим матом

20 листопада 2008, 14:17

Російській шоумен та телеведучий Андрій Малахов вважає, що українці не повинні голосувати за Віктора Януковича на майбутніх виборах президента України, пише "Новый Регион - Киев".

"При всій повазі до Віктора Януковича, але люди, які сиділи у в'язниці, я взагалі не розумію, як вони можуть висуватися на посаду президента", - сказав Малахов в ефірі передачі "Нереальна політика".

Телеведучий часто буває в Україні. І за його словами, неодноразово чув від своїх колег та знайомих неприємні історії про Януковича.

"Я з ким спілкувався з людей із українського шоу-бізнесу, хто їздив з ним по країні, не було людини, яка б не сказала, що він не послав триповерховим матом за кулісами і не скривдив людей. Віктор Федорович Янукович матюкався на усіх, він був усім незадоволений", - відверто ділиться Малахов.


Малахов відкрив українцям очі на матюкальника-Януковича

На думку Андрія, "...політика - це така річ, коли ти повинний бути милим, добрим і гарним з усіма. Не тільки виходячи на сцену говорити "Я вас люблю, Донецьк", але і за кулісами усіх обіймати і залишати про себе гарне враження".

До того ж, Малахов наголошує, що всі його знайомі, хто спілкувався з Віктором Федоровичем,кажуть, що не зустрічали більш неприємної людини, ніж Янукович.

Наостанок Андрій Малахов зізнався, що у 2004-му році підтримував "помаранчеву революцію". Однак зараз він відчуває розчарування.

За його словами, новий Майдан не можливий.

"Вони вже не вийдуть, вони вже розчарувалися", - вважає телеведучий.

Фото coffeehouses.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів