Футболісти "Динамо" розслабляються "не по-дитячому"

21 квітня 2009, 12:48

Гравець київського "Динамо" та збірної України Олександр Алієв знову "відзначився" на ниві "зразкової спортивної поведінки", пише "Чемпіон".

Цього разу Сашко "засвітився" у нічному "Comedy Club UA", куди прийшов разом із вагітною дружиною, повідомляє газета "Жизнь как она есть".

Олександр Алієв (праворуч) з "Динамо" пішов у клуб з вагітною дружиною
Алієв відпочивав з кальяном

На відміну від майбутньої мами, яка пила безалкогольне пиво, футболіст, порушуючи спортивний режим, замовив дорогий алкогольний коктейль та кальян, пише газета.

Нагадаємо, на матч 24 туру прем'єр-ліги України проти криворізького "Кривбасу" Олександр Алієв навіть не був заявлений. Йому нібито дали відпочити після поєдинків Кубку УЄФА.


Коктейлі у Сашка також були не дитячі

Раніше головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін вже карав Алієва та Мілевського забороною грати у матчах після "нічних загулів".

Також, за інформацією "Чемпіону", у п'ятницю 17-го квітня відзначилися ще двійко гравців "Динамо".

Футболісти разом із двома друзями-представниками балканських країн на "відпочинку" у столичному клубі "Декаданс" нібито до півсмерті побили одного з клієнтів закладу.

Цікаво, що щоб владнати конфлікт та уникнути розголосу, після інциденту гравці намагалися домовитися з директором клубу.

Нагадаємо, цей заклад входить до улюблених клубів плавчині Яни Клочкової та сина власника київського "Арсеналу" Леоніда Черновецького Степана.

Фото "Жизнь как она есть"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів