Ющенко зізнався, як на нього впливала Пугачова

23 квітня 2009, 11:51

У той час, як Алла Пугачова давала свій концерт у "Палаці Спорту", президент Віктор Ющенко розповів про своє ставлення до Примадонни.

"Я відношуся до того покоління, чиї, можливо, найкращі емоції були сформовані в тому числі по творчості Алли Борисівни Пугачової", - зізнався Ющенко у середу під час своєї прес-конференції.

За його словами це "талановита співачка, яка зробила колосальний внесок в розвиток культури своєї країни. Її творчість мала вплив і на інші держави, і на Україну".

Президент висловив своє захоплення тим, що співачка робить для розвитку російської культури.


"Дай Бог, щоб в Україні було побільше таких зірок, людей такого калібру, які б так віддано і натхненно працювали на національну українську культуру", - додав наостанок Ющенко.

Найкращі емоції Ющенка були сформовані творчістю Пугачової

А поки керманич країни говорив про Примадонну, інша посадова особа - прем'єр-міністр Юлія Тимошенко - відправилася послухати спів Пугачової.

Принаймні, про бажання прем'єрки відвідати концерт російської зірки напередодні повідомила її прес-секретар Марина Сорока.

"Прем`єр-міністр планує сьогодні о 19.00 відвідати концерт Алли Пугачової, який відбудеться в Палаці спорту", - сказала Сорока.

Як відомо, раніше Пугачова пообіцяла запросити Тимошенко на свої ювілейні концерти, які пройдуть в Києві і Москві з нагоди 60-річчя співачки.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів