Сальма Хайєк продублювала своє весілля. ФОТО

27 квітня 2009, 12:17

Цими вихідними актриса Сальма Хайєк повторно вийшла заміж за свого законного чоловіка Франсуа-Анрі Піно, пише "People".

Якщо офіційна церемонія на День всіх закоханих у Парижі була скромною, то цього разу все відбувалося у казкових декораціях італійської Венеції.

За повідомленнями очевидців, на нареченій була сукня від "Balenciaga", а її зібране волосся прикрашала довга вуаль. У руках же Сальма тримала розкішний букет із орхідей.

Вінчання розпочалося близько 7 вечора 25 квітня і відбувалося у відомому венеціанському оперному театрі "La Fenice".


У церемонії брали участь 2-річна донька Хайєк та Піно - Валентина Палома, а також діти нареченого від попереднього шлюбу - 10-річний син Франсуа та 8-річна донька Матильда.

Сальма Хайєк у весільній сукні разом з чоловіком Франсуа-Анрі Піно

Взагалі на пишне весілля було запрошено 150 гостей, серед яких було чимало відомих зірок кіно та шоу-бізнесу.

Зокрема, подивитися на Сальму у весільній сукні прийшли Пенелопа Крус, колишній хлопець Хайєк Едвард Нортон, актриса Шарліз Терон зі Стюраторм Таунсендом, співак Боно, мексиканський актор Гаель Гарсія Берналь, Девід Блейн.

Серед присутніх був і режисер Емір Кустуріца, головний редактор американського "Vogue" Анна Вінтур, дизайнер Стелла МакКартні і колишній президент Франції Жак Ширак.

До речі, напередодні самого весілля всі вони брали учать у балі-маскараді, що проходив у "Punta Della Dogana" - колишньому будинку Морської митниці. Цю будівлю місто віддало у довготривалу оренду батькові нареченого Франсуа Піно.

Останній вклав у реставрацію "Punta Della Dogana" 70 мільйонів доларів, і перетворив на музей сучасного мистецтва Фонду Піно.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів