Викрали інтимні фото дружини Саркозі

29 квітня 2009, 15:17

У Парижі викрали ноутбук з доволі особистими фотографіями дружини президента Франції Ніколя Саркозі Карли Брюні, повідомляє "Sky News".

За словами детективів, зображення інтимного характеру були зроблені під час роману Брюні з Рафаелем Ентовеном. До речі саме від нього у 2001-му році Карла народила сина Орельяна.

Виявляється, колишній коханець дружини Саркозі віддав компрометуючі знімки на збереження своєму братові Жюльєнові, бо не хотів, що його нинішня подружка побачила їх.

Та днями до квартири молодшого брата Ентовена вдерлися зловмисники. Окрім ноутбук грабіжники викрали ще й відеокамеру, на якій були особисті відеозаписи та ще деякі фото Карли Брюні.


"Складається враження, що злодії точно знали, що шукали. Вони взяли дуже інтимні фото, камеру повну зображень, відео та багато комп'ютерних файлів", - заявив детектив, що веде розслідування інциденту.

Інтимні фотографії Карли Брюні у розшуку

На момент пограбування у будинку нікого не було, тож грабіжники без особливих зусиль розбили вікно та опинилися всередині.

Паризька поліція висловила побоювання, що зловмисники можуть спробувати продати фотографії або розмістити їх в інтернеті з метою поставити в ніякове становище французького президента Ніколя Саркозі.

"Ми робимо все від нас залежне, щоб отримати знімки, і закликаємо всіх хто володіє будь-якою інформацію про них повідомляти нам одразу ж", - додав детектив.

Нагадаємо, це вже не перший скандал пов'язаний з інтимними фото Брюні. Так, незадовго до весілля Саркозі та Брюні у ЗМІ було обліковано декілька пікантних фото Карли.

А наприкінці минулого року на острові Реюньон продавалися сумки із зображенням голої Брюні.

Фото Reuters зі "Sky News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів