Повалій стала жертвою злодіїв

20 травня 2009, 16:24

До помешкання співачки Таїсії Повалій вдерлися зловмисники, поки сама артистка гастролювала десь за кордоном, пише "Дни. ру".

Щойно артистка приїхала до свого заміського будинку під Києвом, то побачила, що хтось спробував хазяйнувати під час її відсутності.

Зокрема, Повалій розповіла, що не всі замки були закриті як треба, а речі лежали не на своїх місцях.

В результаті огляду будинку, артистка виявила пропажу декількох коштовних прикрас, котрі були на виду. Більше нічого злодії взяти не встигли - у будинку спрацювала сигналізація.


"Перше, що я зробила - це вирішила посилити охорону. Справ у тому, що я вдома знаходжуся не часто, постійно гастролюю. Тож у таких випадках може застрахувати лише бригада охоронців", - скала Повалій.

Повалій стала жертвою злодіїв

Зазвичай же, коли Тая від'їжджає заробляти гроші у помешканні залишається її мати. Однак цього разу вона гостювала у родичів.

Як пізніше виявилося, зловмисники вдерлися не лише до будинку Повалій, але й до сусідських помешкань.

До речі, це не перший випадок коли співачка стає жертвою злодіїв. Колись, під час виступів в одному з українських міст, до гримерки Таї вдерлися невідомі і викрали весь верхній одяг відомих брендів.

Тоді ж була поцуплена шуба, вартість 200 тисяч доларів, яку їй подарував чоловік і продюсер Ігор Ліхута. Та згодом хутряне "золото" Повалій було знайдене серед речей у загальному гардеробі.

Фото з dio34.info

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів