Лариса Доліна на межі розлучення

21 травня 2009, 12:38
Російська співачка Лариса Доліна скоро може стати вільною жінкою. Поговорюють, що артистка планує розлучитися зі своїм чоловіком - 40-річним музикантом та продюсером Іллею Спіциним - з яким прожила разом 11 років. Про це повідомляє " Life.ru " з посиланням на знайомих пари.

Найбільше через сімейні негаразди у житті Доліної переживають її друзі та колеги по сцені.

"Між Іллею та Ларисою часто відбувалися сварки. Вони назавжди залишаться друзями, але чи вдасться ї врятувати кохання - це питання", - діляться колеги співачки.

До речі, цього року Доліна та Спіцин вперше проводили відпустку порізну. Як повідомляє видання, після новорічних свят пара літала відпочивати до різних країн.

А під час нещодавніх гастролей Ілля взагалі відмовився супроводжувати дружину містами країни.


Лариса Доліна та Ілля Спіцин

До речі, кілька місяців тому Доліна запропонувала своєму чоловіка та колишньому бас-гітаристу, роз'їхатися по різних квартирах. Та через деякий час подружжя знову опинялося під одним дахом, а потім знову роз'їжджалося.

Головню причиною непорозуміння між Доліною та Спіциним називають надто різні інтереси та темпераменти.

"Мені не подобається з'являтися на заходах де маса людей - мені вони нецікаві і неприємні, у мене нічого спільного з ними немає", - пояснив Ілля.

"Я граю у хокей тричі на тиждень по вечорам. Я ніколи не проміняю хокей на світські заходи", - додав чоловік Доліної.

До того, за словами Спіцина, шоу-бізнес відверто навіює на нього нудьгу. І він краще проведе час з друзями на риболовлі, ніж роз'їжджатиме по всіляких конкурсах, на кшталт "Юрмали".

Та незважаючи на розлад у родині, від своїх обов'язків Ілля не планує відмовлятися. Він і надалі залишатиметься директором Лариси Доліної, навіть якщо вона перестане бути його законною дружиною.

Фото з myjulia.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів