Кабаєва народила? Від Путіна?

25 травня 2009, 14:03

Поговорюють, днями відома гімнастка та депутат Держдуми Росії Аліна Кабаєва народила сина. Батьком же дитини жовта преса називає самого екс-президента Росії Володимира Путіна.

Цю сенсаційну новину повідомило російське видання "Экспресс-газета" у статті під назвою "От кого родила Кабаева?". Щоправда, цей скандальний матеріал видання з невідомих причин дуже швидко прибрало з сайту, пише "Блік".

"У режимі підвищеної таємності, держцензури і "правильної" пропаганди про правильного і порядного Володимира Володимировича, який, бідолаха, не п'є, не палить, веде здоровий спосіб життя, вірний дружині, з дівчатами не гуляє, вдома вчасно й одразу після роботи... в атмосфері всіх цих безперечних штампів у Путіна з'явився спадкоємець. Хлопчик", - приводить "Блік" цитату з "Экспресс-газеты".

Далі у вже знятій з публікації статті йдеться про те, що син російського прем'єра з'явився "не від білявої красуні, а від татарки, яка сповідує іслам та є не надто розбірливою у чоловіках - Аліни Кабаєвої".


Спортсменка, яка днями нібито стала матусею, про "новонародженого" та його "татуся" мовчить. Та й раніше у ЗМІ не було жодних повідомлень про вагітність Кабаєвої. Хіба що спортсменка майстерно приховувала своє "цікаве положення".

"Не втручайтеся в особисте життя Аліни. Прийде час, і вона все розповість", - прокоментувала новину про народження первістка гімнастки її тренер Ірина Вінер.

Звісно, жодних коментарів немає й від самого Путіна.

Не виключено, що взагалі вся історія про народження сина Аліни Кабаєвої є просто вигадкою журналістів.

ЗМІ знову заговроли про Путіна і Кабаєву. Цього разу парочці приписують спільну дитину

Нагадаємо, в середині квітня минулого року ЗМІ заполонили новини про майбутнє весілля екс-президента Росії з 26-річною спортсменкою та депутаткою.

Деякі видання запевняли, що Володимир Володимирович вже встиг таємно розлучитися зі своєю дружиною Людмилою і готується зв'язати своє життя з молодою гімнасткою.

Та світові так і не вдалося подивитися на те, як 56-річний Володимир Володимирович веде під вінець Аліну.

А згодом сама Кабаєва почала вимагати спростування цих новин і погрожувала подати до суду на видання, яке першим опублікувало звістку про її весілля з Путіним. Винне у розповсюдженні неправдивої новини видання прикрили, а Путін поспішив заявити, що не розлучався з дружиною.

Тож, вірогідно, і цього разу залишається лише чекати на спростування новини про материнство Аліни Кабаєвої, чи, навпаки, підтвердження цієї інформації.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів