Меладзе і Канделакі розлучаються?

26 травня 2009, 16:56

В російських ЗМІ майже одночасно з'явилися дві шокуючи новини: співак Валерій Меладзе розлучається, а телеведуча Тіна Канделакі пішла від чоловіка.

Про це повідомляє "Life.ru", посилаючись на друзів артистів. Самі Тіна та Валерій жодних коментарів поки не дають.

Російське видання запевняє, що 44-річний Меладзе вже багато місяців поспіль живе в окремій квартирі. А його дружина, з якою співак прожив 18 років, залишилася у будинку разом з дітьми.

Подейкують, нібито розлад у сім'ї стався ще три роки тому. Тоді дружина Валерія Ірина заявила, що втомилася від постійних гастролей чоловіка та відсутності його вдома.


Окрім цього, джерело запевняє, що Меладзе нещодавно зізнався дружині у своїх зрадах.

Валерій Меладзе з дружиною Іриною. Невже справді розлучення?

"У них багато разів були ситуації, коли вони вже збиралися подавати на розлучення. Валєра з Ірою пережили разом дуже багато труднощів. Коли він починав творчу діяльність і не був помітним, у них все було добре. Але щойно Валера заслужив ім'я, шлюб затріщав по швах", - розповіли друзі пари.

Наразі співак, хоч і проживає окремо від сім'ї, дуже часто бачиться з дітьми. Вони разом їздять провідувати бабусю та дідуся чи просто гуляють містом.

Ще одну сварку приписують сім'ї телеведучої Тіни Канделакі. Кажуть, нібито Тіна нещодавно зібрала речі й переїхала до іншої квартири.

Канделакі з чоловіком

Так, за словами друзів Канделакі, телеведуча готова була піти куди завгодно, аби лише подалі від чоловіка.

Виявляється, останнім часом коханий Тіни через проблеми з власним бізнесом серйозно розхитав її нервову систему.

До того ж, на заваді 10-річному шлюбу стали успіхи телеведучої. Завдяки популярності Канделакі почала отримувати коштовні подарунки від невідомих чоловіків.

Їй презентували дорогі годинники, вино, ексклюзивні прикраси. А це не надто подобалося чоловікові Тіни - він влаштовував гучні сварки і скандали.

"Після чергового скандалу Тіна зібрала речі й поїхала у свою, ще не до кінця обставлену й відремонтовану велику квартиру. Андрій Кондрахін (чоловік Канделакі), дивлячись, як його дружина їде, одразу не повірив. А коли зрозумів, було пізно", - розповіла подружка Канделакі.

Та парочка нібито вирішила приховувати від громадськості факт свого розладу та домовилися грати в гру "щасливі разом".

Фото з ilovemeladze.ru та "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів