Кабаєва розповіла про "дитину від Путіна"

28 травня 2009, 13:12
Олімпійська чемпіонка та депутат російської Держдуми Аліна Кабаєва вперше вирішила прокоментувати чутки про своє материнство.

Певно, спортсменці не надто сподобалось те, що їй приписують народження дитини від екс-президента Росії Володимира Путін. Тож, щоб врятувати свою репутацію, Кабаєва спростувала заяви ЗМІ.

Про це пише "Комсомольская правда" з посиланням на нібито особистий блог гімнастки в Інтернеті.

"Дорогі друзі! Не в моїх правилах коментувати чутки, але я зробила виключення. Тому що не можу залишити без відповіді теплі слова і побажання...", - такий початок має звернення Аліни.

Чи є щось між Кабаєвою та Путіним?

"На своєму сайті на сторінці "Моє життя" я пообіцяла розповідати про найбільш значущі події у своєму житті, у своїй родині. Тому, коли я стану мамою (чого поки не сталося), то обов'язково напишу про це. У будь-якому випадку - дякую всім, хто вітав і переживав за мене. Тільки заради вас я відступила від своїх принципів: ніколи не звертати увагу на плітки", - додала Кабаєва.


Нагадаємо, олімпійській чемпіонці не вперше приписують стосунки з російським прем'єром.

Так, минулого року видання по всьому світу говорили про майбутнє весілля Аліни Кабаєвої та Володимира Путіна. Однак згодом газету, яка першою опублікувала новину - прикрили.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів