Приходько обдурила переможця "Євробачення" та киян

4 червня 2009, 20:12

Співачка Анастасія Приходько, яка цього року співала від Росії на "Євробаченні-2009", втрапила у черговий скандал.

Нагадаємо, Приходько заявила про участь переможця пісенного конкурсу Александра Рибака у своєму київському шоу 17-го червня. От тільки, виявлється, артистка забула попередити про це самого Рибака, пише "Life.ru".

"Про те, що ми виступаємо у Києві, я чую вперше. З нашого боку, ніхто не давав згоди на приїзд Рибака до Києва і тим паче на концерт!", - здивовано заявила менеджер норвезького артиста Катрін.

"Виступ Саші оговорюється завчасно. А з нами жодних документів не підписано... Нам нічого не пропонували", - додала представниця співака.


На підтвердження слів менеджерська компанія "Universal Music", яка ексклюзивно володіє всім правами на діяльність Александра Рибака на території СНД (окрім Молдови та Грузії), розповсюдила спростування інформації про виступ.

"Доводимо до відомості, що анонси виступу переможця конкурсу "Євробачення-2009" 17-го червня цього року у Києві не відповідають дійсності", - приводить слова компанії видання "E-motion".

Такі афіші висіли по Києву. Приходько хотіла заробити на імені Рибака?

За словами офіційних представників артиста, наразі Рибак гастролює по містах Норвегії, а також виступатиме у червні на музичних фестивалях у країнах Скандинавії та Німеччини.

Однак організатори запевняють, що розробляють гастрольний тур Александра по Росії та Україні.

До речі, найцікавіше те, що концерт Приходько скасували взагалі. Вже навіть зняли всі афіші по місту.

Причину скасування шоу Насті невідомі. Та й її представники не поспішають пояснювати ситуацію, що склалася.

"Я нічого не буду коментувати. Так, концерт скасовано. Але про причини говорити не буду", - заявила одна з продюсерів Приходько Олена Мозгова.

До речі, на сайті, який продає квитки на всі концерти у Києві, ще й досі можна купити квиток на концерт Приходько та Рибака.

Фото з сайту biletik.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів