Екс-зять Кучми проміняв галеристку на француженку

17 червня 2009, 10:11

Екс-зять Кучми Ігор Франчук знайшов собі нову пасію - француженку, пише "Комсомольська Правда в Україні".

Щоправда, нова жінка Франчука, ім'я якої не розголошується, українського походження. А у Парижі вона має туристичний бізнес.

Нагадаємо, бізнесмен був у шлюбі двічі. Зі своєю першою дружиною, дочкою екс-президента Оленою Франчук, він розлучився приблизно 12 років тому. Від першого шлюбу у Ігоря є син Роман.

Зі своєю другою дружиною галеристкою Тетяною (у дівоцтві Лапіною) Ігор прожив близько 10-ти років. У пари є двоє синів: Олександр і Ярослав.


Однак з часом, кохання, певно, згасло і подружжя Франчуків розлучилося. Після розставання подружжя поділило спільне майно навпіл.

Екс-зять Кучми Ігор Франчук

Відомо, що 40-річний Ігор Франчук має дві вищі освіти. У 1989-му році він закінчив Ризьке військове училище, а у 1992-му - Московський інститут народного господарства.

Екс-зять Кучми працював заступником директора Кримського філіалу Всесоюзного об'єднання "Машприладторг", гендиректором АТ "Центр паливно-енергетичних ресурсів України" та очолював Державне акціонерне товариство України "Черноморнафтогаз".

З 2001-го по 2005-й роки Франчук був депутатом Верховної Ради від партії СДПУ(о), а у березні-квітні 2005-го був членом фракції Соцпартії України.

Наразі Ігор є головою наглядової ради "Центру паливно-енергетичних ресурсів", яка спеціалізується на нерухомості.

До слова, Франчук стверджує, що на сьогодні свій бізнес у Криму продав та частково передав рідній сестрі. Однак на півострові все ж таки залишилося декілька фінансових будівель, невеликий сільськогосподарський бізнес, пов'язаний зі збиранням зернових.

Окрім цього у Ігоря Франчука є фармацевтичний бізнес, також він займається виробництвом палет.

Фото "Української правди"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів