Діти Джексона йому не рідні?

30 червня 2009, 11:48
Після смерті короля поп-музики Майкла Джексона залишилося відкритим питання: з ким мають рости його троє дітей.

Нагадаємо, у артиста залишилися нащадки: 12-річний Принц Майкл-молодший, 11-річна Періс Майкл-Кетрін від колишньої дружини Дебори Роу та 7-річний Майкл-другий, народжений сурогатною матір'ю. З останньою, до речі, Джексон ніколи не зустрічався.

Першими у черзі за опікою над дітьми стоїть мати покійного співака - Кетрін Джексон, пише "CNN". Жінка вже звернулася до лос-анджелеського суду із запевненням, що виховає онуків краще, ніж їхня біологічна мати Дебора Роу.

Дітей Джексона хоче виховувати їхня бабуся

Слухання справи про опіку над трьома дітьми Джексона призначене на 3-те серпня. До того часу суд дозволив Кетрін Джексон взяти на себе обов'язки піклуватися онуками.

Однак не відомо, чи схоче мати поп-короля виховувати Принца Майкла-молодшого та Періс Майкл-Кетрін після відвертої заяви їхньої біологічної матері.


Справа у тому, що друга дружина Джексона Дебора Роу шокувала журналістів словами, що Майкл не є батьком її дітей.

Дебора Роу заявляє, що діти не від Майкла

Жіночка розповіла, що зустрілася зі співаком після його розлучення з донькою Елвіса Преслі - Лізою-Марією.

Тоді Майкл дуже сумував й будь за що хотів мати дітей. Тож, за словами Дебори, вона допомогла йому в цьому - завагітніла від невідомого донора.

"Я запропонувала йому свою матку - як подарунок, мені дуже хотілося зробити його щасливим.

Мені добре заплатили й я погодилася", - зізналася Роу виданню "News Of The World".

І дійсно, за деякими даними колишня медсестра Дебора отримала близько 6-ти мільйонів доларів за обох дітей.

Нагадаємо, Джексон і Роу одружилися у 1996-му році. У шлюбі співака та медсестри народилися син Принц Майкл-молодший та донька Періс Майкл-Кетрін.

Та вже за три роки - у 1999-му - родина розпалася. Після розлучення екс-дружина Майкла відмовилася від виховання дітей й ті залишилися жити з батьком.

Однак у 2003-му році Роу почала претендувати на сина та доньку, але у 2006-му Джексон та його екс-кохана змогли домовитися. Та офіційно не розголошувалося, чому ж Дебора передумала повертати собі дітей.

Наразі Дебора Роу не подавала жодних заяв до суду про прохання віддати опіку над дітьми. Тож, залишається лише чекати, які відреагує на слова екс-дружини співака мати Джексона.

Фото "The Daily News" та "Take 40"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів