Батьки Джексона не можуть поховати сина

2 липня 2009, 10:34

Минув тиждень з дня смерті короля поп-музики Майкла Джексона, а його тіло так і не передано землі.

Раніше у британських ЗМІ з'являлись чутки, що прощання зі співаком відбудеться у п'ятницю 3-го липня на території ранчо "Neverland".

Однак рідні Джексона спростували цю інформацію, повідомляє "ВВС". Адже за американським законами поховання має відбуватися у спеціально відведених місцях, тобто на кладовищах.

До того ж, тисячі фанів покійного співака просто не зможуть поміститися на галявині біля маєтку.


Наразі родина Майкла намагається визначитися з місцем, де пройде прощання та похорони.

Між тим, до Лос-Анджелеського суду вже передали заповіт Джексона. У п'ятисторінковому документі датованому 7 липня 2002-го року співак висловив свою останню волю.

Фани Майкла Джексона не можуть попрощатися з кумиром

Як вже раніше повідомлялося, у своєму заповіті артист розподілив все майно між його матір'ю та трьома дітьми. А от колишня дружина Джексона Деббі Роу, так само як і його батько Джозеф, "навмисно не згадані" в числі спадкоємців.

Розпорядником спадку призначено мати Майкла - Кетрін Джексон. Вона ж, за останнім бажанням сина, має виховувати його дітей.

Також, право опіки над дітьми Джексона отримала давня подруга поп-короля співачка Дайана Росс - на той випадок, якщо з тієї або іншої причини Кетрін Джексон не зможе виконувати свої обов'язки.

На момент складання заповіту статки Майкла оцінювалися більш ніж у 500 мільйонів.

Спадок співака практично повністю складається з "безготівкових, неліквідних активів, у першу чергу з процентних відрахувань по каталогу видавничих прав, що знаходиться в поточному управлінні компанії Sony ATV, а також інших процентних відрахувань".

Зокрема, йдеться про належні Джексону видавничі права на частину музичного каталогу "Sony/ATV Music Publishing", а саме - права на перевидання пісень групи "Beatles".

Фото з myjackson.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів