Джолі втерла ніс Аністон

2 липня 2009, 13:29
Акторка Анджеліна Джолі постійно залишає другим номером Дженіфер Аністон - то коханого у неї відіб'є, то народить та всиновить дітей, поки Джен про це лише мріє.

От і у фінансовому плані нинішня кохана Бреда Пітта обійшла зірку серіалу "Друзі".

Так, за даними видання "Forbes", за період з червня 2008-го по червень 2009-го Джолі заробила 27 мільйонів доларів та очолила список найбагатших актрис.

Поповненню своїх статків Анджеліна завдячує зйомкам у бойовику "Особливо небезпечний" та драмі "Підміна".

Зараз же найвпливовіша знаменитість пропадає на знімальному майданчику фільму "Солт".


Другу позицію рейтингу посіла Дженіфер Аністон з 25-ма мільйонами доларів. Минулого року на екрани вийшла романтична комедія "Марлі і я" за участю екс-коханої Пітта.

Наразі ж Аністон знімається у новій картині, де грає жінку, яка відчайдушно намагається завагітніти.

Джолі знову випередила Аністон

На третій сходинці найбагатших актрис за версією "Forbes" опинилася Меріл Стріп. Зірка фільму "Mamma Mia" за минулий рік заробила 24 мільйони доларів.

Слідом за Стріп йде тепер вже багатодітна матуся Сара Джессіка Паркер. Зірка серіалу "Секс і місто" за 12 місяців отримала 23 мільйони доларів. А тепер акторка взялася за виховання своїх нещодавно народжених донечок.

Замикає п'ятірку 36-річна зірка кіно Камерон Діаз. У період з червня 2008-го по червень 2009-го білявка заробила 20 мільйонів доларів.

До 15 найзаможніших жінок Голлівуду також потрапили Сандра Баллок (15 мільйонів доларів), Різ Візерспун (15 мільйонів), Ніколь Кідман (12 мільйонів), Дрю Беррімор (12 мільйонів), Рене Зельвегер (10 мільйонів).

У порівнянні зі своїми колегами, значні суми за свою акторську гру отримали й Кейт Бланшетт (8 мільйонів), Енн Хетевей (7 мільйонів), Холлі Беррі (7 мільйонів), Скарлет Йохансон (5,5 мільйонів) та Кейт Вінслет (2 мільйони).

Фото plotek.wordpress.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів