Бекхеми обмазалися маслом і тікають від дітей на острів. ФОТО

3 липня 2009, 13:02

Зіркове подружжя Америки Девід та Вікторія Бекхем днями святкуватимуть ювілей - 10 років подружнього життя.

Замість банальних квітів та каблучки з діамантами футболіст вирішив подарувати коханій острів. Щоправда, шматок суходолу під назвою Негр, який входить у склад Британських Віргінських островів, належатиме Вікі не довго - десть 3-4 дні.

Саме на стільки 34-річний Девід орендував острів у його власника - британського мільйонера Річарда Бренсона, пише "Mirror".

Парочка забажала, щоб під час їхнього романтичного святкування на острові не було жодної сторонньої особи. До небажаних людей Бекхеми віднесли навіть своїх власних дітей.


Троє синів Вікторії та Девіда перебуватимуть декілька днів під наглядом няньки, поки їхні батьки ніжитимуться в обіймах одне одного.

Девід та Вікторія вже 10 років разом

Щоправда, на острові все ж таки перебуватиме обслуговуючий персонал - кухар, служниця, дворецький.

Загалом же оренда острова, на якому розташовано маєток з 14 спальнями та ванними кімнатами, двом ома басейнами і джакузі, обійшлася Бекхему у 51 тисячу доларів за добу.

До речі, якраз до ювілею з'явилися фотографії з нової кампанії нижньої білизни "Armani", в якій подружжя Бекхемів знялися вдвох, повідомляє "Showbiz Spy".

Бекхеми намастилися маслом, щоб краще блищати

Вікі та Девід вже другий сезон поспіль з'являється в рекламі Джорджіо Армані.

Зараз величезні плакати з фотографією Бекхемів висять на всій стіні рекламної площі в центрі Мілану, а також на рекламних щитах в Лондоні, Нью-Йорку, Лос-Анджелесі, Римі, Парижі і Токіо.

Фото "Showbiz Spy"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів