Бейонсе обійшла Спірз, "Гаррі Поттера" та Бюндхен

8 липня 2009, 18:09
Співачка Бейонсе очолила рейтинг знаменитостей віком до 30 років, яким вдалося заробити найбільше грошей за останній рік.

За даними видання "Forbes", темношкіра артистка змогла за рік покласти на свій банківський рахунок 87 мільйонів доларів.

У свої 27-м років Бейонсе навчилася заробляти не лише співом, а й акторською грою. Так, ще у 2001-му році артистка дебютувала у кіно й досі продовжує інколи з'являтися на екранах.

Окрім цього співачка бере участь у створенні одягу та є обличчям косметичної компанії "L'Oreal".

Наступним у рейтингу йде фінський гонщик Кімі Райкконен. Так, 29-річний чемпіон "Формули-1" 2007-го року за останні 12-ть місяців заробив 45-ть мільйонів доларів.


Замикає трійку найбагатших молодих зірок 24-річний баскетболіст Леброн Джеймс. Темношкірий спортсмен, який визнаний "найціннішим гравцем" регулярного чемпіонату НБА сезону 2008/09 станом на 1 червня 2009-го року поклав до кишені 40 мільйонів доларів.

Бейонсе заробила більше за своїх однолітків

Також у рейтингу багатіїв, чий вік менше 30-ти років опинилася скандальна співачка Брітні Спірз. Артистка заробила за останній рік 35 мільйонів.

Трохи менше за Брітні - 33 мільйони доларів отримав за 12 місяців перша ракетка світу Роже Федерер.

Любитель слов'янок футболіст Роналду за останній рік збагатів на 30 мільйонів.

А от зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф заробив 25 мільйонів. Таку саму суму поклала до кишені й супермодель Жізель Бюндхен. Трохи відстала від них тенісистка Марія Шарапова. За рік їй пощастило отримати 22 мільйони.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів