Мати дітей Джексона "продала" свої батьківські права

14 липня 2009, 18:13

Екс-дружина Майкла Джексона Деббі Роу вирішила, що гроші важливіші за дітей. Жіночка офіційно відмовилася від батьківських прав на двох старших дітей покійного артистка.

За таке рішення Деббі отримає 4 мільйони доларів відступних, повідомляє "The New York Post".

Нагадаємо, Джексон та колишня медсестра Роу були одружені три роки - з 1996-го по 1999-й роки. Від цього шлюбу у Майкла залишилося двоє дітей - 12-річний син Принц Майкл-молодший та 11-річна донька Періс Майкл Кетрін.

Третю дитину - 7-річного Принца Майкла II - королю поп-музики народила невідома сурогатна мати.


До речі Деббі не вперше відмовляється від дітей заради грошової винагороди. Так, одразу після розлучення з Джексоном жінка повністю передала йому права виховання дітей.

Тоді Майкл виплатив екс-коханій одноразову суму у розмірі 8 мільйонів доларів та ще протягом п'яти наступних років виплачував їй по 900 тисяч.

Діти Майкла Джексона

Та коли у 2001-му році Джексона звинуватили у сексуальних домаганнях до неповнолітніх, Деббі вирішила намагалася відновити батьківські права.

Однак й тут гроші виявилися для неї більш вагомими. Зокрема, не претендувати на дітей Роу вирішила після того, як отримала 4 мільйони доларів та будинок за 900 тисяч доларів.

І знову ім'я матері дітей поп-короля з'явилося у ЗМІ після смерті 50-річного Майкла Джексона. Згідно заповіту співака дітей має виховувати його мати Кетрін Джексон. Та Деббі вирішила вкотре пред'явити претензії на дітей.

Але й цього разу, схоже, гроші переконали жінку забути про дітей. Родина Джексона сподівається, що вони востаннє платять Деббі й вона більше ніколи не претендуватиме на дітей.

До речі, остаточне рішення по опікунству суд Лос-Анджелеса має ухвалити 20-го липня.

Фото "The Associated Press" з сайту "Star Pulse"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів