"Катю Пушкарьову" покинув чоловік

21 липня 2009, 11:14
Зірка серіалу "Не родись вродливою" Неллі Уварова тепер самотня. Режисер Сергій Пікалов залишив акторку заради 25-річної костюмерки, пишуть " Дни.ру ".

Нагадаємо, стосунки між Сергієм та Неллі зав'язалися під час зйомок саги про Катю Пушкарьову.

А невдовзі після знайомства парочка влаштувала тихе весілля, на яке запросила лише родичів та найближчих друзів.

Та вже після весільної подорожі 29-річна Уварова та Пікалов повернулися до насиченого робочого графіку. Молодята дуже мало часу проводили разом.

Подружжя сподівалося після закінчення зйомок "Не родись вродливою" нарешті розпочати справжнє сімейне життя та завести дітей.


До речі, рік тому у ЗМІ з'явилися чутки про вагітність Неллі Уварової. Та як виявилося, саме тоді й почалися проблеми у творчій родині.

Сергій дуже хотів, щоб кохана займалася домашніми справами. Але на Неллі посипалися запрошення попрацювати у театрі, кіно- та телепроектах.

Неллі тепер одиначка

У вересні 2008-го року Пікалов розпочав знімати черговий серіал. Там він і познайомився з 25-річною костюмеркою Анастасією Пугашкіною.

А незабаром нова кохана режисера завагітніла.

"Щойно Пікалов дізнався про вагітність Пугашкіної, одразу ж перестав носити каблучку", - розповіла дівчина зі знімальної групи.

Тож, поки Уварова працювала, її чоловік знайшов собі жінку, яка на початку липня народила йому доньку.

Наразі Неллі не коментує інформацію про розлучення. За словами її колег, акторка весь час працює й намагається забути про Сергія.

Фото Анни Андрієвської (ТаблоID)

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів