Екс-коханець Мадонни продає її інтимні листи

29 липня 2009, 15:25

Інтимні листи, аудіо-та відеозаписи поп-діви Мадонни до колишнього коханця виставлені на інтернет-аукціон у Нью-Йорку, повідомляє "ВВС".

Всі ці послання співачка надсилала своєму екс-коханцю Джеймсу Олбрайту. Останній на початку 90-х був особистим охоронцем Мадонни. Та згодом між ним та артисткою зав'язався роман, який тривав з 1992-го по 1993-й роки.

Під час закоханості у Олбрайта поп-діва надсилала йому листи за допомогою факсу. Очікується, що інтимні послання Мадонни будуть продані за загальну суму у 40 тисяч доларів.

Окрім цього на аукціон виставлено й доволі відверті повідомлення, які співачка залишала на автовідповідач свого коханця. Всього ж у Джеймса залишилося дві аудіокасети по 17 хвилин кожна.


Ще однією родзинкою від екс-коханця поп-діви є любительське відео. За словами представника нью-йоркського аукціонного дому "Gotta Have It", зміст плівки є "дуже особливим та інтимним". Цікаве відео з Мадонною оцінюють у 14 тисяч доларів.

Нагадаємо, наприкінці минулого року поп-діва розлучилася зі своїм чоловіком режисером Гаєм Річі. Та останній, на відміну від Олбрайта, не поспішає наживатися на екс-коханій.

Навпаки, нещодавно з'явилася інформація, що Річі та Мадонна поновили свої стосунки. Щоправда, парочка офіційно не підтверджує цю інформацію.

Інтимні листи від Мадонни може купити будь-хто

Та одним з підтверджень чуток є нова пісня співачки, присвячена екс-чоловіку Га, повідомляє "Contact Music".

У новій композиції поп-діва називає Річі своїм "вічним коханням". Почути оду про колишнього Мадонни можна буде вже у вересні цього року.

Що ж стсоується аукціону, то на ньому виставлені речі й інших знаменитостей. Так, будь-хто може придбати картонного Арнольда Шварцнеггера. Цю штучну фігуру термінатора Т-800 використовували для зйомок у "Термінаторі-2".

Ну думку експертів, за картонного Арні можуть викласти від 150 до 200 тисяч доларів.

На інтернет-аукціоні представлено багато колекційних речей, розрахованих на фанатів рок-н-ролу.

Зокрема, прихильних Джима Хендрікса має змогу придбати перший контракт співака, який він підписав у 1965-му році зі студією звукозапису PPX Enterprises.

Очікується, що контракт Хендрікса на суму в один долар принесе власникам до 250 тисяч доларів.

Також серед лотів є чернетка тексту пісні Боба Ділана "A Hard Rain 's a -Gonna Wall", піджак Джона Леннона та прикраси, які належали Елвісу Преслі.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів