Російські комуністи заборонили Мадонні вертіти задом

30 липня 2009, 13:24

Комуністи Санкт-Петербурга та Ленінградської області вказали співачці Мадонні, як їй слід поводитися під час концерту у Санкт-Петербурзі 2-го серпня.

У відкритому листі активісти радять поп-діві на сцені не вертіти задом, не крутитися на жердині та не цілуватися з жінками.

Зокрема, комуністи нагадали артистці, що виступатиме вона на Дворцовій площі, де відбулася Велика Жовтнева соціалістична революція.

"Ти маєш розуміти свою відповідальність, виконуючи шлягери у такому місці. Тут не можна вертіти попою, бути легковажно одягненою, крутитися на жердині та заохочувати лесбійок. Слід одягтися скромно, співати мелодійно і пам'ятати про норми моралі", - йдеться у посланні.


Що ж до музичного репертуару співачки, то комуністи дуже просять її виконати хоча б одну російську революційну пісню.

"Ми дуже просимо тебе, Мадонна, включити у свій репертуар на Дворцовій площі якусь революційну пісню на честь штурму Зимового. Наприклад, "Смело товарищи в ногу", "Интернационал" чи "Вы жертвою пали в борьбе роковой". Або ж хоча б "Марсельезу", - перерахували бажаний репертуар петербурзькі послідовники Леніна.

У Петербурзі Мадонна має бути більш скромною. Так їй звеліли комуністи

Не оминули комуністи й нещодавню історію зі скандальним аудіо зверненням Мадонни до російських прихильників.

Нагадаємо, в ефірі російських радіостанції з'явилася реклама концерту поп-діви, у якій вона промовляє нецензурне слово російською мовою. Саме лайка й обурила комуністів.

"Ти поверхово підійшла до знайомства з Росією. Замість того слова, з яким ти звернулася до російських прихильників, краще б вивчила ім'я "Ленін" чи USSR", - заявили вони у листі.

Крім того, комуністів ображає той факт, що артистка привозить до Росії свою їжу.

"Російська кухні у сто разів краща за англійську, де одна лише в'язка вівсянка і солодкі пудинги. Спробуй наші млинці, щі та парне молоко і ти зрозумієш, як багато ти втратила у житті", - зауважили комуністи.

Та активісти організації все ж таки пообіцяли прийти на концерт співачки. Звісно, "якщо вистачить партійних внесків" на квитки.

Нагадаємо, ТаблоID вже писав про звернення тих же комуністів до "дівчини Джеймса Бонда" Ольги Куриленко. Щоправда, тон листа до українки був більш жорстким. Так, Куриленко називали "блудною дочкою нещасливої України і дезертиркою слов'янського світу".

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів