Періс Хілтон поділилася досвідом зйомок у порно

30 липня 2009, 16:44
Скандальна білявка Періс Хілтон розповіла про своє домашнє секс-відео та дала декілька порад дівчатам, пише " Female First ".

Світська левиця вирішила згадати порно-відео 2003-го року, яке прославило її на весь світ.

Відео, зняте колишнім коханцем Періс, Ріком Саломоном, було частково опубліковане в мережі інтернет у 2003 -му році. 2005-го "повна версія" фільму про сексуальні розваги коханців вийшла на DVD під назвою "One Night In Paris" ("Одна ніч в Парижі" або "Одна ніч у Періс").

Однак білявка з болем згадує підлу витівку екс-коханця, який віддав сексуальне відео на загал громадськості.

"Це було дуже боляче. Коли ти когось любиш і довіряєш йому, а він робить з тобою таке. Це важко прийняти. Мене це турбує щодня", - зізналася Хілтон у документальному фільмі-сповіді під назвою "Paris, Not France".


Періс не дозволить знімати себе без дозволу

"Я була шокована і збентежена, коли побачила що сталося. Я була ні в чому не винна - вина на тому, хто так зі мною вчинив. Але після цього я навчилася бути сильною - тепер ніщо мене не ранить", - резюмувала тусовщиця.

За словами Періс, вона намагається зробити все можливе, щоб такого більше не трапилося ні з нею, ні будь з ким. Тому певно білявка й вирішила дати пораду всім дівчатам.

"Дівчата, хочу щоб ви ніколи не потрапляли у схожу ситуацію. Не дозволяйте нікому навіть говорити з вами про те, що вам точно не подобається робити", - заявила Хілтон.

До речі, не так давно Періс нарешті отримала всі права на скандальний секс-фільм зі своєю участю.

Фото "Zimbio"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів