Суд призначив маму Джексона опікуном його дітей

4 серпня 2009, 11:58

У понеділок Верховний суд Лос-Анджелеса прийняв рішення, яким призначив мати співака Майкла Джексона Кетрін Джексон постійним опікуном його дітей, повідомляє "Los Angeles Times".

Мати двох старших дітей "короля поп-музики", Деббі Роу погодилася відмовитися від права на опіку над ними на користь 79-річної матері померлого співака, пише "ТСН" із посиланням на іноземні ЗМІ.

Зокрема, адвокат Роу заявив, що переговори з представниками зіркової родини призвели до "гідного результату".

Як зазначається в оприлюдненій спільній заяві Роу і Джексон, домовленість не передбачає жодних додаткових виплат Роу. Деббі так само будуть виплачуватися аліменти, про які вона домовилася після розлучення з Джексоном.


Майкл Джексон зі своєю мамою Кетрін Джексон

От тільки скандальна матуся 12-річного Принца Майкла-молодшого та 11-річної Періс Майкл Кетрін знову, здається, не чиста на руку.

Так, раніше американський "New York Post" писав, що Роу погодилася взяти у матері Майкла Джексона $4 000 000 доларів та будинок вартістю $900 000 в обмін на відмову від прав на двох своїх дітей. Правда, адвокат Роу категорично спростував цю інформацію.

Нагадаємо також, що Деббі не вперше "продавала" своїх дітей. Як писалося раніше, народивши дітей, Роу погодилася, що виховувати їх буде тільки Джексон. За це вона отримала 8 мільйонів доларів одноразово, а потім упродовж 5 років співак щорічно виплачував їй по 900 тисяч доларів.

Пізніше, у 2005-му, коли Майкл Джексон опинився в центрі скандалу з розбещенням малолітніх, Роу заявила про свої батьківські права. На цей раз вона відмовилася претендувати на опіку за 4 мільйони доларів і будинок вартістю 900 тисяч.

Фото "The Associated Press"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів