Червоненко готовий написати на лобі, що не ображав Заворотнюк

3 вересня 2009, 11:33

Схоже, конфлікт між віце-мером Києва Євгеном Червоненком та відомою "нянею Вікою" Анастасією Заворотнюк скоро може завершитися. Щоправда, не на користь російської актриси та її ковзанки.

Нагадаємо, у середу Заворотнюк зібрала прес-конференцію, де заявила, що Червоненко намагається прибрати її проект з набережної Ялти, бо він заважає проведенню "Prime Yalta Rally 2009". Та російська зірка запевнила, що, згідно з паперами, конструкція ковзанки може стояти до 1-го жовтня.

За словами Заворотнюк, вона намагалася владнати непорозуміння, однак напоролася на неприйнятні висловлювання та погрози.

У свою чергу Євген Червоненко разом з мером Ялти Сергієм Брайком також влаштували прес-конференцію. Та Заворотнюк на неї не прийшла.


Організатор перегонів, Червоненко розповів журналістам, що хотів допомогти артистці.

"Я хотів допомогти зберегти конструкцію, вносив ідеї, як це можна зробити, вів перемовини, а у результаті виявися мішенню для преси. По-людськи, це неприємно. Але по-людськи, на жаль, мої візаві не хочуть", - сказав "Червонець".

А що до заяв про образливі слова в бік Заворотнюк, то Червоненко запевнив, що цього не було.

Червоненко запевнив, що хотів лише допомогти Заворотнюк

"Я вкотре стверджую і готовий просто написати на лобі, що всі зустрічі з Заворотнюк проходили при свідках, і я готовий присягнути, що жодна образа не вийшла з моїх вуст на її адресу чи адресу її колег", - запевнив він.

"На жаль, після всього наклепу, який собі дозволила заслужена артистка Росії, у разі необхідності, наступну зустріч з нею будуть призначати мої адвокати, тому що я вимагаю поваги до моєї сторони і моє думки", - додав наостанок Червоненко.

До речі, організатори ралі у своєму прес-релізі повідомили, що "зранку 2-го вересня вийшла постанова Виконавчого комітету АР Крим про закриття "Ялта ICE".

"Керівництво "Ялта ICE" розуміло, що ралі все одно відбудеться і, в принципі, з самого початку було вирішено, що наприкінці серпня ковзанка вже буде збиратися. Сьогодні вони, на жаль, на 15-те число зробили закриття, тому ми зараз безсумнівно вживемо всіх заходів для того, щоб мінімізувати ті збитки, які будуть заподіяні ковзанці у зв'язку з тим, що вона на 10 днів раніше має піти з набережної. І я хочу вибачитися перед ними, що вийшла така ситуація, але ми однозначно вживемо всіх заходів", - заявив мер Ялти.

Фото Дмитра Амідова (ТаблоID)

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів