Заповіт Майкла Джексона - фальшивка?

22 жовтня 2009, 15:52

Брат покійного Майкла Джексона Ренді запевняє, що заповіт короля поп-музики, датований 2002 роком, - фальшивка, повідомляє портал "TMZ".

У якості доказу Ренді Джексон приводить той факт, що документ з останню волею артиста був підписаний у Лос-Анджелесі 7-го липня 2002-го року - в день, коли Майкл був в іншому місті - Нью-Йорку.

Тож на думку чоловіка, підпис під заповітом треба вважати підробкою, оскільки його зірковий брат фізично не міг підписати його у Лос-Анджелесі.

Однак адвокат Говард Вайтцман, який слідкує за виконанням останньої волі Майкла Джексона, запевняє, що заповіт був підписаний рукою співака. Мовляв, навіть є свідки.


Що ж стосується непорозумінь з містом, зазначеним у документі, то це просто може бути помилка, зроблена під час оформлення паперів.

Зокрема, нотаріуси могли переплутати Нью-Йорк з Лос-Анджелесом і вписати у заповіт неправильну назву міста.

Ренді Джексон поставив під сумнів заповіт зіркового брата

За словами адвоката, суттєвого значення це немає. Адже заповіт з підписом Джексона ухвалений судом і прийнятий до виконання.

Та, якщо брату Джексона таки вдасться довести у суді фальшивість підпису, то в силу вступить заповіт, датований 1997 роком.

Цікаво те, що заповіт Майкла від 1997-го року немає жодних відмінностей від того, який був складений 2002-го року.

Нагадаємо, згідно з останню волею покійного Джексона, 40% його статку мають відійти його матері - Кетрін Джексон, ще 40% - трьом нащадкам співака. А 20%, які залишаться, Майкла заповів перерахувати благодійній організації.

У той момент, коли був складений заповіт, статки Майкла Джексона оцінювалися у 500 мільйонів доларів.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів