Вечір у компанії Куриленко продавали за 16 тисяч гривень

23 жовтня 2009, 12:13

Щоб потрапити на ексклюзивний показ відомого кутюр‘є Елі Сааба (Elie Saab), на якому була присутня і "дівчина Бонда" Ольга Куриленко, необхідно було заплатити від 1 до 16 тисяч гривень.

Саме стільки, за даними "Сегодня", коштували квитки на закриття Ukrainian Fashion Week.

Однак вітчизняних vip-тусовщиків, схоже, зовсім не відлякала така плата за вхід - столичний бомонд злетівся на показ іменитого кутюр'є, як мухи на мед.

Щоправда, замість обіцяних організаторами двох кінозірок - Олі Куриленко та "відчайдушної домогосподарки" Єви Лонгорїі, - прибула лише перша.


А от Лонгорія, віддала перевагу затриматися у Москві, де гостювала до цього. Щоправда, організатори до останнього сподівалися на появу іноземної зірки, навіть поїхали зустрічати її в аеропорт.

Однак прикрасою вечора стала лише Куриленко, яка прийшла на показ разом зі своєю мамою. "Дівчина Бонда" була вдягнута у сукні від елі Сааба: спершу Оля з'явилася на люди у довгій сукні зі шлейфом, а потім - у коктейльному варіанті.

Куриленко ще трохи затримається у Києві. Актрису запросили вести відкриття міжнародного кінофестивалю "Молодість"

Після показу весь бомонд перемістився на вечірку до одного зі столичних нічних клубів.

Зіркових гостей пригощали салатами, суші, фруктами та поїли білими та червоними винами.

У VIP-залі поруч з Куриленко опинилися депутати Нестор Шуфрич та Ірина Бережна. Під час розмови політики запропонували акторці сходити з ними на екскурсію до Верховної Ради.

"І Оля погодилась, при цьому пожартувавши, що мовляв, якщо треба - і косу заплете", - переповіла слова Куриленко Бережна.

Подейкують, що зірці "Бондіани" сподобався виступ Потапа і Насті Каменських. Оля навіть трохи підтанцьовувала під одну з їхніх пісень.

Також на вечірці публіку розважав російський співак Тіматі. Саме після його виступу, який завершився близько пів на другу ночі, Куриленко разом з мамою покинули клуб.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів