Після ювілею Караченцов зліг із серйозною перевтомою

29 жовтня 2009, 11:37

65-річний російський актор Микола Караченцов став жертвою сильної перевтоми під час святкування власного ювілею, пише "Life News".

З банкета на честь дня народження народного артиста відвезли з найсильнішою перевтомою. Лікарі заборонили Караченцову два тижні виходити з будинку.

Караченцов знову був за кермом

"Миколі Петровичу буде потрібно мінімум два тижні, щоб відновитися після важкого нервового і фізичного потрясіння, яке він пережив під час ювілею", - повідомив лікуючий лікар кінозірки Володимир Крилов.

"Незважаючи на позитивні емоції від зустрічі з друзями і численні привітання, це все-таки стало сильним ударом по його організму", - додав медик.


Нагадаємо, святковий вечір Миколи Караченцова "Віват, Петровичу!" пройшов у московському Театрі естради. Зал зустрічав легендарного артиста російського кіно стоячи.

У цей день Миколі Петровичу вручили орден "За заслуги перед Батьківщиною" IV ступеня. Указ про нагородження актора був підписаний президентом Росії Медведєвим.

Також отримала нагороду і дружина актора, Людмила Поргіна. Людмилі Андріївні вручили орден великої княгині Євдокії Московської - за милосердя.

На сцену Микола Караченцов та Людмила Поргіна вивели свого онука

По закінченню офіційної частини вечора Караченцов, як пишуть ЗМІ, виглядав дуже стомленим. Та все ж актор залишився на банкеті, який завершував урочистий вечір. Неформальне вшановування ювіляра проходило у кафе в будинку Театру естради.

"Караченцов виглядав сильно втомленим. Перші кілька хвилин на банкеті він фотографувався з гостями, а потім присів на стілець", - розповіли запрошені на свято.

"Микола Петрович наполіг на тому, щоб його відвезли додому, тому що у нього зовсім не залишилося сил", - повідомило джерело.

Микола Петрович дуже втомився

Як з‘ясувалося, довгий урочистий захід став важким стресом для кінолегенди Вже з дому Караченцову викликали особистого лікаря. Останній, обстеживши пацієнта, наполіг на постільному режимі.

Нагадаємо, на рахунку Караченцова не одна яскрава роль у таких кінофільмах, як: "12 стільців", "Старший син", "Собака на сіні", "Пригоди Шерлока Холмса а Доктора Ватсона",

"Благочестива Марта", "Острів скарбів", "Будинок, який побудував Свіфт", "Трест, що луснув", "Юнона і Авось", "Моонзунд", "Людина з бульвару Капуцинів" та інших

Фото "Life News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів