ОМЕЛЬЧЕНКО ЗБИВ НА СМЕРТЬ ЛЮДИНУ

26 листопада 2009, 12:01
Колишній мер Києва а нині депутат від НУ-НС Олександр Омельченко збив на смерть пішохода, повідомляє " Українська правда. Київ ".

Це сталося 25-го листопада о 21.20 на Столичному шосе у Києві на виїзді з села Чапаївка.

Омельченко їхав на позашляховику "Міцубісі Паджеро" зі сторони Конча-Заспи в напрямку Києва.

Як повідомляє прес-центр ДАІ Києва, інцидент стався біля зупинки громадського транспорту "Віта-2".

Від отриманих тілесних ушкоджень 48-річний пішохід помер на місці пригоди, сказав начальник столичного управління ДАІ Анатолій Сіренко.


У письмовому поясненні Омельченка, яке було надано співробітникам ДАІ, зазначено, що його автомобіль рухався в напрямку міста у другій смузі руху зі швидкістю біля 70 км/год (на даній ділянці відповідним знаком встановлено обмеження максимальної швидкості до 80 км/год).

Він також пояснив, що в селі Чапаєвка перед його автомобілем із-за потоку зустрічного транспорту несподівано з`явилася людина.

За словами народного депутата, пішохід переходив дорогу в невстановленому для переходу місці, приблизно за 40 метрів від пішохідного переходу. Такі ж покази надав один зі свідків.

У поясненні Омельченко також вказав, що застосував екстренне гальмування аби уникнути наїзду.

Народний депутат знаходився на місці ДТП до завершення оформлення матеріалів пригоди, а також пройшов медичну експертизу, яка засвідчила, що він був тверезим.

Водночас, як пише "Магнолія-ТВ", за словами свідків, чоловік переходив дорогу по зебрі. Від удару машиною пішохода відкинуло за перехід на кілька десятків метрів.

Фото "Магнолії-ТВ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів