Дочка Литвина навибирала прикрас для іншої жінки

27 листопада 2009, 13:05
Донька спікер Верховної ради Володимира Литвина Олена вибрала дорогоцінні прикраси для зірки серіалу "Династія" Джоан Коллінз.

Нагадаємо, іноземна актриса прибуде до Києва, щоб 5-го грудня обрати переможницю конкурсу "Міс Україна-Всесвіт".

Як виявилося 27-річна Олена Литвин є палкою прихильницею Коллінз. Тож донька кандидата у президенти вирішила зробити акторці особистий подарунок.

Оскільки відомо, що зірка "Династії" дуже полюбляє прикраси, то Литвин відправилася до власного бутіку, щоб обрати там презент.

Литвин не забула й на себе поприміряти прикрас

"Взагалі, я вже придивилася кілька варіантів подарунка. Довго думала, що це може бути. Знаючи любов Джоан до красивих прикрас, впевнена, що їй сподобається", - заявила Олена.


Зрештою вибір пав на прикраси однієї з відомих марок, яку полюбляють Мадонна, Ніколь Кідман, Кейт Мос, Кортні Лав та Міла Йовович.

У результаті Литвин обрала масивні сережки та кольє, усипане камінцями. Однак вартість прикрас жінка називати відмовилася. Мовляв це буде не коректно по відношенню до Коллінз.

Дорогий подарунок Олена презентує зірці, коли та приїде до Києва.

Олені закортіло зробити подарунок Коллінз

До речі, для Джоан Коллінз та її чоловіка вже заброньовано номер в одному зі столичних готелів. Вартість апартаментів, площею у 70 квадратних метрів, дорівнює 7,5 тисяч євро за добу.

Номер прикрасять білими і рожевими орхідеями. Також на актрису чекатимуть улюблене шампанське та колода, який був ексклюзивно зготовлений київськими кондитерами.

Разом з Джоаною Колін цього року в журі "Міс Україна-Всесвіт" також буде боксер Микола Валуєв. Також ходять чутки, що свою згоду вже дала дружина футболіста Андрія Шевченка Крістен Пазік.

За матеріалами "Бліка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів