Боярська проміняла актора на бізнесмена

1 грудня 2009, 15:37
Донька "Мушкетера" Михайла Боярського Ліза знайшла собі нового коханого. Цього разу серце актриси підкорив бізнесмен, пишуть " Дни.ру ".

Лише нещодавно у ЗМІ з'явилася інформація, що красуня Ліза зруйнувала чужу сім'ю. Мовляв, в Боярську закохався одружений актор - зірка "Стиляг" - Максим Матвєєв.

Та, схоже, дівчина дуже скоро втратила інтерес до свого колеги. Принаймні мама Лізи - Лариса Луппіан - запевняє, що у донечки нове захоплення.

"Який Максим?! У Лізоньки приятель - бізнесмен. Я дуже пишаюся донькою. Головне для мене, щоб у неї доля склалася", - розповіла журналістам Луппіан.

Що саме стало причиною того, що Боярська пішла від актора до бізнесмена - достеменно невідомо.


Однак "відшитий" Матвєєв тепер з усіх сил намагається повернутися до зрадженої ним дружини - актриси Яни Сексте.

"Яна розповіла, що їй увесь час телефонує Матвєєв і наполегливо пропонує зустрітися, але Яна відмовляється", - розповіла подружка Сексте.

Ліза Боярська знову поміняла коханого

"Він говорить, що кращої й справжньої жінки йому не знайти. Але Яна не може пережити зраду, вона ще остаточно не оговталася від його підлості", - додало джерело.

Нагадаємо, у Лізи Боярської доволі солідний список чоловіків-колег, яким вона розбила серця.

Так, ще під час навчання в інституту дівчина була закохана в актора Данилу Козловського. Але їхні стосунки завершилися через батька Лізи. Мовляв, Михайлу Боярському не подобався вибір доньки.

Після цього у актриси був роман з Сергієм Чонішвілі. Але й тут у стосунки втрутився "Мушкетер".

А минулого року Ліза мала в наречених актора з Новосибірську Павла Полякова. Однак хлопець віддав перевагу стосункам з більш дорослою і заможною жінкою.

Фото "Папарацци"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів