До Тимошенко Подкопаєву переманила кума Лорак?

8 грудня 2009, 13:52

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва пояснила, чому стала довіреною особою кандидата у президенти Юлії Тимошенко.

За словами спортсменки, таке рішення "не було спонтанним".

"Я подала заяву про вихід з Партії регіонів 26-го жовтня. Для мене, це усвідомлений крок: я сподіваюся, що в команді прем'єр-міністра зможу більше зробити для успішного майбутнього України", - заявила Подкопаєва, йдеться в заяві її прес-служби, яку цитує "Фокус".

"Для мене величезна честь представляти інтереси Юлії Тимошенко саме в Донецьку. Я буду продовжувати роботу в Донецькій облраді і докладу всіх зусиль, щоб у нашому краї були поламані політичні стереотипи, що заважають змінам - як у Донбасі, так і у всій Україні", - додала вона.


Подкопаєва переметнулася від Януковича до Тимошенко

Нагадаємо, як писав "Остров", 2-го грудня Подкопаєва була зареєстрована довіреною особою Тимошенко на Донеччині.

Між тим, на виборах президента у 2004-му році Ліля активно агітувала за лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Щоправда, останнім часом не одна зірка змінила свої "уподобання". Так, співачки Наталя Могилевська й Ані Лорак, які раніше працювали з Януковичем, теж стали довіреними особами Тимошенко і співають за неї.

Цікаво, чи не кума спокусила гімнастку на таке глобальне "переселення". Щоправда, Подкопаєва - жінка імпульсивна. Згадати хоча б її несподівану істерику під час ефіру "Танців з зірками-3" або шокуюче розлучення з бізнесменом Тимофієм Нагорним, з яким у Лілі двоє дітей.

Фото "Фокуса"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів