Владислав Галкін залишився без дружини

14 грудня 2009, 12:12

Російський актор-дебошир Владислав Галкін розлучився з дружиною - актрисою Дариною Михайловою, пише "Life.ру".

Подружжя подало на розлучення ще влітку цього року. А кілька місяців тому Владислав і Даша роз'їхалися по різних квартирах. І от з тепер актори офіційно розлучені.

"Усі папери підписали тиждень тому, тепер вони офіційно розлучені. Але по суті нічого не змінилося, сім'я розвалилася давно, під одним дахом вони вже не жили", - зауважила мати Владислава Олена Галкіна.

І хоча чорна кішка пробігла між подружжям вже давно, останньою краплею для Михайлової став інцидент за участю чоловіка.

Нагадаємо, у липні цього року 38-річний Галкін влаштував стрілянину в одному з барів Москви. В результаті сутички між актором та співробітниками міліції було поранено бармена.


Але на думку матері актора, причина розлучення зовсім в іншому, а саме у відсутності дітей.

"Багато хто говорить, що він (Владислав) страшно переживав, що Даша у такий ситуації кидає його. Але! Вона старша за нього на 9 років. У перші роки спільного життя вона обіцяла, що народить йому дитину. Але потім у них щось не склалося", - зізналася Олена Галкіна.

"Був час, не приховуватиму, коли я страшенно нервувала. Зараз розумію, що крім шкоди собі, я нічого не отримала. Даша підбила собі соломки піду сі боки, за дев'ять років вона досягла всього", - додала мати актора.

Наразі ж, Владислав Галкін визнав, що дійсно вдарив бармена. Тепер артист очікує судового засідання, де вирішуватимуть його подальшу долю.

Фото "Дней.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів