Валуєву знову "шиють" кримінал

14 січня 2010, 12:24

Міліція Санкт-Петербургу порушила нову кримінальну справу у відношенні екс-чемпіона світу з боксу Ніколая Валуєва.

Про це повідомляє петербурзька газета "Фонтанка" з посиланням на агентство журналістських розслідувань АЖУР.

Проти Ніколая Валуєва порушено кримінальну справу за статтею 112 кримінального кодексу Російської Федерації (заподіяння середньої тяжкості шкоди здоров'ю). Підставою для цього стали матеріали "старої" судової справи спортсмена.

Приводом до першої кримінальної справи стала бійка між боксером і охоронцем спорткомплексу "Спартак", що відбулася в січні 2006-го року.

Тоді дружина спортсмена Галина привезла в СК "Спартак" їхнього сина на тренування і залишила свій автомобіль на службовій стоянці.

За її словами, охоронець у грубій формі змусив її переставити машину.

Тоді жінка зателефонувала чоловіку, а той приїхав і заступився за честь своєї дружини. Принаймні так пізніше пояснював свої дії сам Валуєв.

Щоправда, словесна перепалка між охоронцем і Валуєвим переросла у бійку. У результаті охоронець одержав струс головного мозку, забиття та садна. Підозра на перелом ребер тоді не підтвердилася.

Тоді суд визнав Валуєва винним у заподіянні легкої шкоди здоров'ю охоронця і присудив його до штрафу в 30 000 карбованців.

А влітку 2009-го року з'ясувалося, що в охоронця є старі переломи кількох ребер. Нова судмедекспертиза підтвердила, що переломи сталися у період конфлікту між охоронцем і боксером.

З урахуванням нових ушкоджень шкода здоров'ю охоронця була оцінена як середня, а не легка.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів