Бред Пітт знайшов собі "холостяцьку печеру"

26 січня 2010, 18:08
Голлівудський актор Бред Пітт , який перебуває на межі розлучення з Анджеліною Джолі , купив собі новий будинок, пише " The Daily Mail ".

"Йому потрібно місце, де він би мав можливість розібратися в заплутаних стосунках з Анджеліною і зрозуміти, що робити далі", - розповів друг актора.

"Бред відчайдушно намагається втриматися на уламках стосунків. Він все ще дуже любить Анджеліну", - додало джерело з оточення пари Пітт-Джолі.

Придбаний Піттом будинок побудований у 1920-му році. В "холостяцькій печері" Бреда є дві спальні, дві ванних кімнати і бар. За нове помешкання актор виклав більше 1,5 мільйона доларів.

Ну а поки Пітт розбирається з думками, його мати спробує зупинити розлучення.


Раніше 70-річна міс Пітт симпатизувала колишній сина - Дженіфер Аністон. Однак з Джолі мати Бреда зблизилася під час роботи над Центром вивчення раку.

Подейкують, що міс Пітт наступного тижня зустрінеться з Анджеліною. Зокрема, жіночка планує використати свої навички сімейного консультанта, щоб стати на заваді розриву.

Нагадаємо, нещодавно з'явилася інформація, що найвідоміша пара Голлівуду розлучається. Щоправда, поки ані Джолі, ані Пітт офіційно не прокоментували цю інформацію.

Фото "АР"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів